Αρχική » Τρόποι & Κόστη Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Α: Γενική Μεταφορική – Αφορά παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. Παραλαβή συνήθως σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.  

Β: ΕΛΤΑ – Αφορά παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παραλαβή συνήθως σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής για την Ελλάδα και 5-15 ημέρες για το εξωτερικό, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Γ: Μεταφορική εταιρεία – Αφορά παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, εφόσον υπάρχει μεταφορική εταιρία που έρχεται στον τόπο σας. Παραλαβή συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Δ: Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας – Αφορά παραγγελίες για την πόλη των Σερρών. Παράδοση την ίδια ή την επόμενη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

.

Κόστη Αποστολής

Για παραγγελίες με αντικαταβολή έως 49,99€ το κόστος αποστολής πανελλαδικά είναι 4€. Άνω των 50€ το κόστος αποστολής είναι 0€ εφόσων το δέμα δεν ξεπερνάει τα 5 κιλά.

Για παραγγελίες με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  έως 49,99€ το κόστος αποστολής πανελλαδικά είναι 3€. Άνω των 50€ το κόστος αποστολής είναι 0€ εφόσων το δέμα δεν ξεπερνάει τα 5 κιλά.

Για παραδόσεις στην πόλη των Σερρών το κόστος αποστολής είναι 0€ ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας και το βάρος του δέματος.